In Memoriam Jan Spek

Op maandag 7 maart kregen wij het bericht dat onze erevoorzitter Jan Spek op 93 jarige leeftijd is overleden. Jan is in 2 perioden voorzitter geweest van onze vereniging. Eerst in 1961-1962 en later van 1992 tot 2007.

D.V.V. is Jan zeer erkentelijk dat hij steeds in moeilijke tijden het voortouw wilde nemen. En onder zijn leiding de vereniging tot grote bloei wist te brengen. Maar Jan was vooral een heel kundig fokker van water- en siervogels. Daardoor kreeg hij landelijke bekendheid met vooral zijn kuifeenden.

Ondanks zijn broze gezondheid op latere leeftijd heeft Jan de hobby tot het eind toe uitgedragen en is hij voor ons een stimulator geweest om met onze mooie hobby door te gaan. Wij wensen de familie heel veel sterkte toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *