Tentoonstelling 2022

Op 21 en 22 oktober is in het Wierickehuis weer de jaarlijkse kleindierententoonstelling georganiseerd door D.V.V. Nieuwerbrug en Nut en Sport Woerden. Helaas moest de show dit jaar beperkt worden tot het tentoonstellen van konijnen. In totaal waren 173 konijnen aanwezig, van kleine Kleurdwergen tot grote Vlaamse Reuzen.

Tussen de winnaar in de algemene klasse en het winnende jeugdlid zit 70 jaar leeftijdsverschil! Prachtig om te zien dat jong en oud plezier beleven aan deze hobby.

Jan Spanenburg, winnaar met een konijngrijze Vlaamse Reus, gaf aan jeugdlid Flore van der Poel, winnaar met een konijngrijze Kleurdwerg, het advies om door te zetten. Ook al zit het wel eens tegen of heb je minder geluk, gewoon doorgaan. Hou vol!

Er waren maar liefst 9 jeugdleden als inzenders. Voor alle jeugdleden was er een aanmoedigingsprijs en een bewijs van deelname aan deze prachtige open tentoonstelling.

Hopelijk mogen er volgend jaar ook weer andere diergroepen zoals kippen, duiven en watervogels ingezonden worden.

Op de foto: alle aanwezige jeugdleden met de aanmoedigingsprijs