Jongdierenkeuring 2021

Jongdierenmiddag D.V.V. en Nut&Sport      09-08-2021

Het is lang stil gebleven rond de vereniging. Ondanks dat de Corona ons nu al voor het 2e jaar op rij teistert, gaat onze hobby toch zo goed als mogelijk gewoon door. In 2020 kon, na een succesvolle jongdierenavond in het Wierickehuis, de tentoonstelling in december helaas niet doorgaan. Het werd winter met sterk ijs om te schaatsen op de Oude Rijn. Daarna werd het gelukkig weer voorjaar; lammetjes in de wei en bij onze leden weer jongen dieren in en op het hok.

Nieuwe plannen maken, zo ook bij D.V.V. Nu gaat er wel wat veranderen bij ons. Door inkrimping in onze hobby, maar ook in de besturen bij D.V.V. en onze zustervereniging Nut & Sport uit Woerden, hebben we besloten om te gaan samenwerken. Dit houdt in dat we gezamenlijk 1 jongdierenmiddag gaan houden. Deze zal plaatsvinden op Zaterdag 11 September bij Boer Bert in ’s Gravesloot 14 in Kamerik. Aanvang 12:30.

Wat de gezamenlijke tentoonstelling betreft, deze wordt gehouden op vrijdag 22 Oktober en Zaterdag 23 Oktober in het Wierickehuis te Nieuwerbrug aan den Rijn.We gaan dus weer, wat de datum betreft, terug naar Oktober. Hopelijk kunnen we dan een vroegtijdige vogelgriep uitbraak voor blijven. En hopen natuurlijk dat het voor een ieder helemaal wegblijft. Over de tentoonstelling komt er volgende maand meer nieuws.

Samenwerken het blijft zeker in het begin een spannende tijd. Een beslissing issnel genomen. Maar bij het samenvoegen van beide activiteiten, en ondanks dat we dezelfde hobby delen, de uitvoering toch anders blijkt te zijn. Maar met vereende krachten komen we er samen wel uit. Op naar een mooie toekomst dat mogelijk leidt tot fusie van Nut& Sport Woerden en D.V.V. Nieuwerbrug aan den Rijn.

Karel Koot, voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *